Groei van een peuter

Wilt u weten of uw peuter goed groeit?

Uw peuter groeit snel. Reageer daarom direct als er iets niet in orde lijkt. Ga voor advies naar het consultatiebureau of uw huisarts. De arts en de wijkverpleegkundige kijken dan hoe het met uw kind is, hoe het beweegt, eet, enzovoorts.

Heeft u vragen over groei en ontwikkeling van uw peuter?

Lees er meer over op de websites Ouders van nu en Alles over kinderen. Ook bent u met vragen altijd welkom op het inloopspreekuur van het consultatiebureau.

Alles over kinderen - ontwikkeling peuter

Ouders van nu - peuter

Wilt u bezig zijn met de ontwikkeling van uw kind?

Vraag bij het Sociaal Team van de gemeente wat u kunt doen. Leuk en leerzaam speelgoed leent u bij de speel-o-theek. Ga ook naar de bibliotheek met uw kind. Daar zijn voorleesmiddagen en workshops. U kunt uw kind vanaf 3 maanden ook zelf voorlezen. Kijk op Boekstart.nl voor meer informatie. Of informeer bij een sportvereniging bij u in de buurt. Kijk in de (digitale) gemeentegids voor een overzicht van sportverenigingen.

Toon op kaart (1)
x

Midden-Groningen - bibliotheken

Toon op kaart (1)
x

Speelotheek Groningen

Speelgoeduitleen voor kinderen van 0 tot ongeveer 9 jaar. Gespecialiseerd in het uitlenen van speelgoed aan kinderen met een beperking. Openingstijden: woensdag 14.00 - 17.00 uur, zaterdag 10.00 - 13.00 uur.

Koningsweg
1B
9731 AM
Groningen

Gemeentegids Midden-Groningen

Boekstart.nl

Informatie over voorlezen aan kinderen van 0 tot 4 jaar