Personenalarmering

Wilt u snel om hulp kunnen roepen?

Misschien bent u geholpen met personenalarmering. Dit is een alarmeringssysteem om bij nood hulp in te schakelen. Bijvoorbeeld als u in huis bent gevallen of u zich plotseling niet goed voelt. U kunt dag en nacht een meldpost waarschuwen. Dit doet u via een knop in uw huis of via een zender om uw nek, pols of broekriem. Of u gebruikt een mobiele telefoon.

Heeft u personenalarmering nodig? Informeer bij uw zorgverzekeraar of u een deel van de kosten vergoed krijgt. Soms kan de gemeente u helpen met de kosten.

U kunt personenalarmering aanvragen via thuiszorgorganisaties.

Neem contact op met ZINN of TSN. Of kijk voor informatie op de websites. U kunt het ook aan uw huisarts vragen. Misschien is de FX-3850 alarmtelefoon van Fysic iets voor u.

Toon op kaart (2)
x
Toon op kaart (1)
x

Beter Thuis Wonen

Onder andere verpleging en verzorging thuis, palliatieve zorg, personenalarmering, ambulante begeleiding en begeleiding van mensen met dementie (ook bij jongeren).

Wega
10
9602 WL
Hoogezand

TSN Thuiszorg - personenalarmering

Een veilig gevoel, dag en nacht. TSN helpt met personenalarmering. Met één druk op de knop zet u een alarm in werking en is hulp onderweg.

Toon op kaart (1)
x

ZINN locatie De Burcht

U kunt tussen de middag mee-eten in het restaurant. Bel een dag van tevoren om u op te geven. Het restaurant is elke dag geopend van 8.00 - 20.00 uur.

Van der Duyn van Maasdamweg
250
9602 VT
Hoogezand

Heeft u weinig geld en wilt u personenalarmering aanvragen?

Vraag of u in aanmerking komt voor bijzondere bijstand.

Neem contact op met BWRI of met het Sociaal Team van de gemeente. Misschien kunt u in plaats van personenalarmering ook kijken naar de FX-3850 alarmtelefoon van Fysic.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

BWRI - inkomen en voorzieningen

Bezoekadres

Haydnlaan
2
9603 AS
Hoogezand

Postadres

50
9610 AB
Sappemeer