Personenalarmering

Wilt u snel om hulp kunnen roepen?

Misschien bent u geholpen met personenalarmering. Dit is een alarmeringssysteem om bij nood hulp in te schakelen. Bijvoorbeeld als u in huis bent gevallen of u zich plotseling niet goed voelt. U kunt dag en nacht een meldpost waarschuwen. Dit doet u via een knop in uw huis of via een zender om uw nek, pols of broekriem. Of u gebruikt een mobiele telefoon.

Heeft u personenalarmering nodig? Informeer bij uw zorgverzekeraar of u een deel van de kosten vergoed krijgt. Soms kan de gemeente u helpen met de kosten.

U kunt personenalarmering aanvragen via thuiszorgorganisaties.

Neem contact op met ZINN, TSN of Alles Zelf. Of kijk voor informatie op de websites. U kunt het ook aan uw huisarts vragen. Misschien is de FX-3850 alarmtelefoon van Fysic iets voor u. Bent u handig met uw mobiele telefoon? Kijk dan ook eens op de website van Libercare.

Toon op kaart (1)
x

Alleszelf.nl

Langer en beter zelfstandig wonen, tot op de hoogste leeftijd.

Eén platform met steeds meer diensten en oplossingen in heel Nederland. Gemakkelijk vinden en vergelijken voor ouderen, naasten, mantelzorgers én hulpverleners.

TSN Thuiszorg - personenalarmering

Een veilig gevoel, dag en nacht. TSN helpt met personenalarmering. Met één druk op de knop zet u een alarm in werking en is hulp onderweg.

Toon op kaart (1)
x

ZINN locatie De Burcht

U kunt tussen de middag mee-eten in het restaurant. Bel een dag van tevoren om u op te geven. Het restaurant is elke dag geopend van 8.00 - 20.00 uur.

Van der Duyn van Maasdamweg
250
9602 VT
Hoogezand
Heeft u weinig geld en wilt u personenalarmering aanvragen?

Vraag of u in aanmerking komt voor bijzondere bijstand.

Neem contact op met BWRI of met het Sociaal Team van de gemeente. Misschien kunt u in plaats van personenalarmering ook kijken naar de FX-3850 alarmtelefoon van Fysic.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

BWRI - inkomen en voorzieningen

BWRI ondersteunt mensen om werk te vinden en te behouden.

Haydnlaan
2
9603 AS
Hoogezand