Schulden

In Nederland heeft 1 op de 5 huishoudens problematische schulden of loopt het risico om deze te krijgen. Problematische schulden zijn schulden waar u zelf niet meer uit kunt komen. Om problematische schulden te voorkomen, zijn er veel dingen die u kunt doen.

Wilt u meer informatie over het voorkomen van schulden, het afbetalen van schulden of als het niet meer lukt om er zelf uit te komen? Kies het onderwerp waarover u vragen heeft voor meer informatie.

Heeft u hulp nodig bij het aflossen van uw schulden?

Tips en advies vindt u op de website van Nibud. Kijk ook op de website Startpunt Geldzaken. Hier kunt u geldplannen maken voor uw situatie. Of neem contact op met Stichting Knip voor een budgettraining. U kunt ook vragen om een gratis adviesgesprek. Iemand kijkt dan met u mee en geeft advies en informatie.

Misschien komt u in aanmerking voor schuldhulpverlening. U vraagt schuldhulpverlening aan bij de gemeente. Lees er meer over op de website.

Kredietbank Midden-Groningen

Informatie en advies om zelf uw financiële problemen op te kunnen lossen of juist om problemen te voorkomen. Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.

Bezoekadres

Kerkstraat
38A
9601AK
Hoogezand

Postadres

75
9600 AB
Hoogezand

Midden-Groningen - schuldregeling

Nibud - hulp bij schulden

Startpunt Geldzaken - Midden-Groningen

Geldplannen voor verschillende situaties. Startpunt Geldzaken is een samenwerkingsverband van het Nibud met Vereniging Eigen Huis, de beleggersvereniging VEB en de Stichting Certificering FFP.

Stichting Knip

Stichting Knip staat voor preventie van financiële problemen. In de (gratis) budgettrainingen wordt aangestuurd op zelfredzaamheid, leren om vooruit te kijken en te plannen.

Waarover wilt u iets weten?