Uitgaan

Wil je uitgaan?

Kijk op de sites van de UITagenda en de VVV voor de uitgaansagenda in de omgeving. Kijk ook in de huis-aan-huisbladen. Als je van dance houdt, kun je op Partyflock kijken voor feesten. Op Facebook staan vaak evenementen.

Zoek je een jongerensoos?

In Hoogezand ga je naar de jongerenparticipatiegroep of jongerencentrum Amovement. Hier kun je terecht voor verschillende activiteiten, informatie en advies. Amovement is voor en door jongeren. Er werken vrijwilligers en stagiaires. Tijdens de inlooptijden is altijd een jongerenwerker aanwezig van het jeugd- en jongerenwerk.

Heb je een leuk idee voor een activiteit of iets waardoor het voor jongeren leuker wordt in en om Slochteren? Geef het door aan Jong Goud Slochteren. Deze jongerenorganisatie werkt met jongeren voor jongeren, door jongeren.

In Meeden zit jeugdsoos Malgre Tout voor jongeren uit de wijde omgeving. In Schildwolde is er jeugdsoos ’t Kon Amper en ’t Schienvat van de Kandelaarkerk met gezellige avonden.

Kom je er niet uit? Bel, app of mail dan met het jongerenwerk van Kwartier Zorg & Welzijn. Zij geven je informatie en advies.

Toon op kaart (5)
x
Toon op kaart (1)
x

Jeugdsoos ’t Kon Amper

Borgesiusstraat
52
9626 AX
Schildwolde
Toon op kaart (1)
x

Jongerencentrum Amovement

Nieuweweg
4
9603 BM
Hoogezand
Toon op kaart (1)
x

Jongerencentrum Malgré Tout

Zevenwoldsterweg
10
9651 DC
Meeden
Toon op kaart (1)
x

Jongerenwerk Hoogezand Sappemeer (Kwartier Zorg & Welzijn)

Neem contact op met het jongerenwerk door met ze te appen, bellen of mailen.

Laan van de Sport
2
9600 AJ
Hoogezand
Toon op kaart (1)
x

't Schienvat

Hoofdweg
32
9626 AG
Schildwolde

Wil je met korting naar een concert, museum, theater, bioscoop of festival?

Met een Cultureel Jongerenpaspoort (CJP) krijg je tot je 30e korting op concerten, musea en theater, film en festivals. Verder krijg je ook 5 keer per jaar een magazine vol uitgaanstips. Het CJP kost €17,50 per jaar.

Kijk op de website van de UITagenda wat er bij jou in de buurt te doen is.

Cultureel Jongeren Paspoort (CJP)