Verlies dierbare

Heeft u moeite met het verlies van uw partner of een dierbare?

Op de website van het Landelijk Steunpunt Verlies (LSV) staat veel informatie die kan helpen het verlies een plek te geven. U vindt er adressen waar u terecht kunt voor ondersteuning. De website Rouwverwerking biedt online zelfhulp.

Heeft u psychische klachten door het verlies? Neem contact op met MIND Korrelatie voor anonieme en professionele hulp. Op de website vindt u een overzicht van de instanties waar u terecht kunt voor hulp. Ook leest u hier ervaringsverhalen en informatie over psychische klachten.

Bent u ouder dan 55 jaar? Neem dan contact op met Een luisterend oor van Kwartier Zorg en Welzijn.

Praat ook met uw dokter. Hij of zij kan u doorverwijzen naar passende hulp. Bel of mail met het Sociaal Team van de gemeente. Zij kunnen u doorverwijzen naar hulp in de buurt. Verdere hulp vindt u op de pagina Psychische hulp in Midden-Groningen.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Een luisterend oor

Laan van de sport
2
9602 TG
Hoogezand

Landelijk Steunpunt Verlies (LSV)

Rouwverwerking

MIND Korrelatie

Als u met MIND Korrelatie wilt appen, voeg dan het nummer 06 13 86 38 03 toe aan de contacten van uw telefoon en start een gesprek. Bereikbaar: ma t/m vrij 09:00 - 18:00 uur.

Heeft u behoefte aan hulp?

Voelt u zich regelmatig depressief, oververmoeid of angstig? Praat erover met uw familie of vrienden. U kunt ook altijd even bellen met De Luisterlijn.

Wilt u liever een hulpverlener spreken? Neem dan contact op met een huisarts, maatschappelijk werk of GGZ. Maatschappelijk werk vindt u bij het Sociaal Team. Overige hulp vindt u op de pagina Psychische hulp in Midden-Groningen.

Heeft u een kind verloren?

Lotgenoten vindt u bij de Vereniging Ouders van een Overleden Kind. Ouders en opvoeders van een vermoord kind kunnen terecht bij Vereniging Ouders van een Vermoord Kind. Uw huisarts kan u helpen de juiste hulp te vinden. Verdere hulp vindt u op de pagina Psychische hulp in Midden-Groningen.

Wilt u liever een gesprek met een hulpverlener?

Ga naar uw huisarts. De huisarts kan u doorverwijzen. Bijvoorbeeld naar een psycholoog of een maatschappelijk werker. Verdere hulp vindt u op de pagina Psychische hulp in Midden-Groningen.